На 12 март от 17 ч. в Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров” гостува шеф Иван Манчев, който ще представи най-новата си книга „Мечти и кошмари”, съобщиха библиотеката.

Иван Манчев е известен ресторантьор, ТВ водещ и автор на книги с рецепти. Собственик е на верига ресторанти „Кактус” и водещ на предаванията „Черешката на тортата” и „Кошмари в кухнята”.  Шеф Иван Манчев е автор на популярните издания „LIDL Заслужава си!”, „104 рецепти на Манчев и Шишков”, „Манчев срещу Шишков”.

Най-новата му книга е „Мечти и кошмари”, за която авторът казва: „Тази книга описва историята на моя живот като кулинар – от първите ми спомени, свързани с храна, през кариерата ми на готвач, до стъпването в ресторантьорския бизнес и изграждането ми като телевизионен образ. … Тук ще намерите полезни съвети, базирани на моя опит и постоянните ми срещи с хора от бизнеса. Тази книга е и за всички онези, които имат волята да променят средата, в която живеят. … За мечтите, които ме движат, за върховете на успеха, но и за кошмарите от провалите – всичко това е тук. В тази книга вървим стъпка по стъпка и хапка по хапка.”

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име