Няколко кражби на CD-плеъри от автомобили са регистрирани през нощна на 15 срещу 16 май в Шумен. Трима от обраните собственици са съобщили за инцидентите в полицията.

За времето от 19.45 на 15 май до 8.20 часа на следващия ден неизвестен проникнал в паркиран на бул. “Симеон Велики“ лек автомобил Тойота „Селика“ и извършил кражба на сд-приемник. Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство.

За кражба на cd-приемник от лек автомобил е съобщила и 43-годишна жена от Шумен. По нейни данни кражбата е станала за времето от 20.10 часа на 15 май до 7.10 часа на следващата сутрин. Неизвестен е проникнал в паркиран на паркинг на ул. “Колю Фичето“ лек автомобил Сеат „Ароса“ и извършил кражбата. Извършен бил оглед, образувано е досъдебно производство.

CD-приемник бил откраднат и от Фолксваген „Голф“. Автомобилът бил паркиран на паркинг на ул. “Колю Фичето“ около 20 часа на 15 май. На следващата сутрин собственичката установила, че плеърът е откраднат, след като било проникнато в лекия автомобил. Образувано е досъдебно производство за извършената кражба.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име