Вчера в 12.15 часа бил приет сигнал за пожар на ул.“Пирот“ в Шумен. Към мястото на инцидента е насочен екип. Установено било, че в къщата на 60-годишният П.С. е станало късо съединение. Унищожен е захранващ кабел. Не е допуснато разпространение на пламъците.

Вчера  в 13.49 часа в дежурната част на РСПБЗН – Велики Преслав бил получен сигнал за пожар в землището на село Кочово. Към мястото е насочен противопожарен екип. Установено било, че пожарът е низов и е тръгнал след  небрежност при боравене с огън на открито. В гасенето му са се включили служители на горското стопанство и доброволното  формирование от община Велики Преслав.   Пожарът в гора със сухи борови иглички бил погасен с помощта на 2000 л. вода. В погасяването му са участвали общо 18 души.

Вчера в 18:59 часа бил приет сигнал за пожар в лек автомобил Опел „Астра“ на пътното платно в местността „Малеката“ край Велики Преслав. Към мястото на инцидента е насочен противопожарен екип. Пламъците тръгнали след техническа неизправност. Автомобилът, собственост на 62-годишния Р.А. е напълно унищожен.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име