Д-р Милен Врабевски

Един от най-успешните български иноватори, бизнесменът и филантроп д-р Милен Врабевски ще гостува в Шумен в края на седмицата.  На 15 юни от 19 ч. в Сребровата къща той ще изнесе лекция на тема „Психология на успеха“.  Събитието е част от поредицата „Бизнес истории“ и се провежда от Раунд тейбъл – Шумен и организация „ПОДОБРИ“, с подкрепата на Oбщинския младежки съвет.

Д-р Врабевски е собственик и изпълнителен директор на най-голямата научно-изследователска организация в Югоизточна Европа – „Комак Медикал“, както и основател на Фондация „Българска памет“.  Той ще сподели пред шуменската публика историята зад своите постижения, а всички присъстващи ще имат възможността да се запознаят отблизо с психологията на един успешен бизнес, да обменят идеи и да почерпят полезен опит.

Д-р Милен Врабевски е член на Глобалната инициатива на Бил Клинтън и е лауреат на престижната награда „Европейски гражданин на годината“ за своя изключителен принос към разпространението и утвърждаването на европейските ценности. Той е стратегически инвеститор в системата на българското образование, а фондацията му реализира инициативи за съхранение на българското културно и историческо наследство. Тя подкрепя програми, свързани с иновации в образованието, кариерното развитие на младите хора и борбата с демографската криза в България.

Събитието е насочено към предприемачи, активни младежи с идеи, отворени и комуникативни хора и ще протече под формата на лекция и дискусия.  Местата са силно ограничени и поради големия интерес регистрацията за срещата е задължителна на адрес: http://podobri.org/

 

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име