Талантливите участници от музикална школа "New Voices"

В края на седмицата Разград отново беше домакин на Националния детски фестивал „Звезден път“.  Проявата е организирана от сдружение „Бъдеще за Европа“ съвместно с община Разград, Общински културен център и областната дирекция на МВР и се проведе под патронажа на кмета на Разград д-р Валентин Василев.

Близо 300 деца от цялата страна участваха в конкурсната програма в направления за вокални изпълнители и танцьори. Певците бяха оценявани от жури с председател вокалният педагог Етиен Леви, а оценяващата комисия при танцьорите бе председателствана от хореографа Павлин Занев.

Куп награди за децата от Търговище

Възпитаницитете на Десислава Станкова от Музикална школа „New Voices“ в Търговище отново се представиха блестящо и спечелиха призови места: първо място за Елеонора Димитрова; второ място за Ралица Ганева, Алис Тургай, Мелда Наз Метинова, Хавин Тургай; трето място за Александра Тенева, Ебру Хайрединова, Диана Петрова, Лъчезара Милушева, както и специални награди за Ниляйда Нурай Нури, Никола Ненков, дует – Ралица Ганева и Никола Ненков.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име