Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров

Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров поздрави възрастните хора с днешния им празник и им пожела здраве и топли домове, съобщиха от общината. Ето какво се казва в поздравлението на кмета:

„Приемете най-искрените ми поздравления и благопожелания по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври.  Използвам повода да изразя признателността за опита, мъдростта и топлината, които всички Вие – наши родители, приятели, съграждани, споделяте с нас.  Благодаря Ви, че сте наша опора и пример, който да следваме. Благодаря Ви, че въпреки трудностите, които срещате, винаги ни подкрепяте, вярвате  и помагате.

Нека по-често намираме време, което да споделяме с Вас, да Ви оказваме помощ, когато се нуждаете, да Ви радваме с топлината и усмивките си. Да показваме обичта и уважението си един към друг, да изказваме  добрите си мисли и със съзидателни действия да ги превръщаме в реалност. Защото подадената ръка и благата дума, споделената радост, могат да вдъхнат вяра, кураж.

Скъпи приятели, уверявам Ви, че за мен, в качеството ми на кмет и за всички в Община Търговище е изключително важно да работим отговорно и конструктивно за развитието на Търговище. Благодаря за активното Ви участие в обществения живот на града ни, защото Вашите познания, опит и подкрепа са безценни в усилията ни да подобряваме качеството на живот на всички, в непрекъснат диалог с гражданите от различните поколения.

Прегръщам Ви и от сърце и Ви желая да има здраве, топлина и споделеност в домовете Ви!“

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име