Община Шумен беше отличена в категорията за обществено строителство от Осмото издание на наградите LUXURY Property AWARDS 2018 за новата многофункционална зала Арена Шумен. Международно жури определи залата като пример за впечатляваща архитектура и функционалност, съобщиха от общинския пресцентър.

Наградите бяха връчени късно снощи в балната зала на хотел Premier BW в София, а на церемонията са присъствали заместник-кметовете Боян Тодоров и Росица Антонова. Отличието е получи инж. Боян Тодоров, който припомнил, че без отпуснатите от правителството средства изграждането на това съоръжение не би било възможно. Инж. Тодоров е благодарил на творческия екип, който проектира сградата, на строителите, реализирали проекта и на журито, което го е оценило толкова високо.

Наградата на Шумен беше връчена специално от председателя на журито Клифърд Джон Портлок – един от водещите строителни индустриалци в Англия, който има зад гърба си множество престижни строителни проекти, информират от община Шумен.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име