Снимка ДТ - Търговище

На 17 октомври от 19 ч. на сцената на ДТ – Търговище гостува ямболският драматичен театър с комедията на френския драматург Ерик Асус „Мъжете предпочитат да излъжат“, която се поставя за първи път в България.

Нищо не е такова каквото изглежда… И как да е иначе, когато за някои хора е жизнено важно да са винаги на границата на позволеното и непозволеното. Други пък си живеят вечно неудовлетворени от това, което имат.  А трети се страхуват от мнението на другите толкова, че биха прикривали същността си до края на дните си. Дали това се отнася само за мъжете? Едва ли, но щом гледате комедията „Мъжете предпочитат да излъжат”, ще разберете, че ако на лъжата краката са къси, то тя със сигурност е стоножка! Иначе как ще успее да премине през толкова много перипетии и забавни ситуации, че и на жените да им е трудно да й хванат края.

Режисьор на постановката е Владимир Петков, сценография – Жанет Иванова. Участват актьорите Йоана Буковска – Давидова, Георги Ружичка, Яна Бобева, Анатолий Ставрев, Галина Иванова, Волен Митев, Мария Панайотова

Билетите вече са в продажба, а работното време на касата на театъра е от 10 ч. до 16.30 ч.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име