Новото кръгово кръстовище до Арена Шумен. Снимки Да, Шумен

Паветата на новото кръгово кръстовище на Пети полк се разбиха три месеца след откриването му, съобщи във фейсбук шуменската организация на Да, България.  От партията настояват кметът Любомир Христов веднага да поиска от строителите да ремонтират участъка.

„Това е новото кръгово на Пети полк точно 3 месеца след откриването! Настояваме кметът на община Шумен веднага да поиска ремонтиране на участъка, както и да потърси отговорност от фирмата изпълнител Джи Пи Груп за некачественото изпълнение!“ – тази информация се появи преди минути в страницата „Да, Шумен“ под снимките на разбитите павета.

Припомняме, че двете кръгови кръстовища до Арена Шумен – на Пети полк и до Гръцкия блок, бяха пуснати на 18 юли, малко преди официалното откриване на залата. Те бяха направени в рамките на месец от фирмата, която построи и Арена Шумен – „Джи Пи груп“.  В обществената поръчка на община Шумен двете кръгови бяха възложени заедно с ремонта на ул. „Перуника“. В документите е записано, че проектирането и ремонтът на два броя кръстовища на ул. „Марица“ с ул. „Софийско шосе“ и ул. „Васил Друмев“, и на ул. „Перуника“ от кръстовището с ул. „Марица“ до ул. „Гиньо Писков“ се възлагат за 2 559 550.84 лв.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име