Координаторът на Атака в Шумен Добрин Чайлев

Организацията на Атака в Шумен иска оставката на вицепремиера Валери Симеонов заради изявленията му, че протестиращите майки на деца с увреждания са „едни кресливи жени, които са изкарали на улицата „уж болни деца“.  Това съобщи за сайта Радиан.бг председателят на Атака – Шумен общинският съветник Добрин Чайлев.

„Не мога да толерирам и да остана безразличен към грозните думи, които изрече вицепремиерът по демографските въпроси по отношение на протестите на майките! Тези майки останаха без глас след толкова години чакане и слушане на празни обещания! Единствено децата им вдъхват надежда и те са опората на майките си да продължават да се борят за по-достоен и справедлив живот!“, коментира в тази връзка Чайлев и заяви по адрес на коалиционния си партньор Валери Симеонов:  Мисли какво говориш в момента, за да не казваш какво си мислил да говориш!

„Този закон беше започнат като опит да се угоди на една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на пек и дъжд тези уж болни деца…“ – това заяви вицепремиерът Валери Симеонов по адрес на протестиращите майки и предизвика взрив от недоволство в обществото. 

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име