Община Шумен обяви днес конкурси за директорските места на две общински предприятия – Общински медиен център и ОП „Стопанска и охранителна дейност“.

Договорите с новите директори ще се сключат за срок от 3 години.  Изисквания към кандидатите са да имат поне образователна степен „Бакалавър“.

За охранителното предприятие от бъдещия директор се изискват над 7 години трудов стаж и над 3 години управленски опит.

За телевизия Шумен обаче няма изискване за управленски опит, необходимо е само кандидатът да има общ трудов стаж над 5 години. Тригодишният мандат на сегашния директор на телевизията Валентин Захариев изтича през март.

Преди това, на 11 февруари, община Шумен обяви конкурс и за директор на общинското предприятие по туризъм, след като досегашният директор напусна поста по свое желание през декември.  Тук, както и в охранителното предприятие, има изискване за минимум 3 години управленски стаж.

Конкурсите ще се проведат чрез разработване и защита на програма за управление на предприятията и събеседване с кандидатите.

Срокът за подаване на документите е 1 месец от обявяването на конкурсите.

Коментари

коментар

4 КОМЕНТАРИ

  1. ТВ шефът вече се знае. Конкурсът е за Розата на кмета. Пиарката ще яхне метлата и доста народ ще си отиде.

    • Абе не се знае може и да е друг директора на телевизията 😀

  2. Те каквото и да обявят по-умни и по-кадърни няма да станат

  3. Това бодливо цвете на радиото нали ще се пенсионира. Още една баба с минижуп се закопа в общината. Хиляди лева забърса от европроекти и пак на хранилката. Още един мандат ли ще лапа розата? Дайте справка за парите, които чиновниците са взели по европроекта – от кмета, трите адреналинки-заместник-кметове, та чак до пиарката! Съветниците да направят искане за отчет.

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име