След нещастното стечение на мача във Велико Търново, когато в средата на второто полувреме играта заради контузия напусна Диляна Христова, една от най-активните в атака шуменски хандбалистки и това доведе до смут в редиците на „Шумен“ и вдъхна допълнителен кураж на „Етър 64“ и се стигна до обрат в резултата, все пак шуменки намериха сили да се върнат в мача. Все пак времето не достигна на „Шумен“ за пълен обрат в срещата и нашите момичета загубиха нещастно с един гол разлика 26:27 първия полуфинален мач.

Утре, 14 април (неделя) от 14,00 часа в „Арена Шумен“ е вторият полуфинален мач на шуменки срещу съперничките им от „Етър 64“. При победа на домакините ще се играе трети мач, отново във Велико Търново. Надяваме се всички шуменски хандбалистки да са здрави и в добра кондиция за предстоящите срещи, в които ще се реши и разпределението на медалите в първенството.

Преди мача на женския отбор, в залата ще се изиграят мачове от „Б“ група при мъжете. Те започват от 10,00 часа. Участват отборите на Шумен, Каварна, Русе и Медицински университет – Варна.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име