Областното ръководство на ВМРО в Шумен разпространи декларация, с която на гражданите за получената подкрепа на евроизборите на 26 май. Ето какво се казва в декларацията на партията:

Уважаеми съграждани, ВМРО – Шумен ви благодари за участието в изборите за Европейски парламент и за безпрецедентната подкрепа и доверие, които ни гласувахте.  Повече от 100 години нашата организация защитава българските национални интереси и доказва с делата си, че е крепител на българския дух в и извън пределите на България.

В Община Шумен ВМРО спечели 10,56 % от гласовете на избирателите и се нарежда на трето място след ГЕРБ и БСП.  Това ни задължава да продължим да работим и да защитаваме вашите интереси.

Ние вярваме, че избраните от Вас представители в Европейския парламент ще загърбят тяснопартийните си интереси и ще работят заедно за благото на България, защото Вие сте ги изпратили там именно за това. Гарантираме, че Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков ще защитават в европейските институции интересите на всички български граждани, независимо от техните партийни пристрастия, религиозна или етническа принадлежност. Защото БЪЛГАРИЯ е нашата обща родина.

Призоваваме ви да бъдете политически ангажирани, защото само ЗАЕДНО можем изградим достойно бъдеще за идните поколения“.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име