Дияна Донева е първият спечелил участник от Шумен от тазгодишната лотария с касови бележки на НАП, съобщиха от приходната агенция.  Срещу касова бележка на стойност 17,34 лв. тя спечели смартфон SAMSUNG GALAXY S8+.  За спечелената седмична награда за периода 2.06. – 9.06.2019 г. дамата разбрала от свои приятели, които са гледали тегленето на печелившите на живо на 10. 06. 2019 г.

С регистрираните дотук касови бележки г-жа Донева участва и в надпреварата за голямата награда от 50 000 лв., тегленето на която ще се излъчва отново на живо на 10 декември 2019 г.

Наградата на победителката връчи директорът на офис Шумен г-жа Светла Върбева.

От началото на годината до началото на този месец от жители на област Шумен са регистрирани близо 240 000 касови бележки за участие в надпреварата за голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП. Фискалните бонове, записани в играта досега от тях, са на обща стойност 3, 273 милиона лева, а средно за шестте месеца от началото на годината  един участник регистрира по около 277 касови бележки. Най-високата стойност на касова бележка, регистрирана за периода в Шумен, е 9 987,75 лв.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg.  Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име