Авария на водопровод остави района около Пети полк без вода. Екипи на ВиК – Шумен в момента работят до блока на ул. „Васил Друмев“ 45, където е станала аварията. Изтичащата от прекъснатата тръба вода вече залива пространството между блоковете на ул. „П. Берон“ и ул. „Марица“.

Първоначално водата е спряна само за блока, където е станала аварията, но впоследствие е прекъснато захранването на целия район, за да се отстрани повредата. Според екипа на ВиК, водопроводът ще бъде ремонтиран до 16 ч.

Коментари

коментар

6 КОМЕНТАРИ

  1. Благодарим ти, ГЕРБ! Кой трябва да си даде оставката сега, кмете? Ела да видиш как се прави бизнес в Шумен. Магазини, кафенета, стоматологични и лекарски кабинети, хотелчета и фризьорски салони спират работа и връщат клиенти. А заплатата на кмета и управителя на ВиК си върви по банковите им сметки. Не щем фонтани, а чиста питейна вода, а не поливна на високи цени!!!

  2. от 3 дена няма вода в София в студентски град , жените ходят некъпани (миришат на овце) 🙂 така ,че не е само Шумен

  3. В експозицията на кметовете Любо Христов няма място! Остави ни без вода без предупреждение. Да беше направил градска баня вместо фонтан пред съда за 500 000 лева! Вече ни писна от тоя полицай.

  4. Всички ще се замиришем от управлението на ГЕРБ. Вони от всеки проект и сделка. Нищо не става от тия пагончета от резерва…

  5. Ало тамплиерите от общинския съвет и областната управа! Вие вода имате ли? Бат Бойко ли да търсим, за да се изкъпем посред лято? Градът е разоран от лъскави проекти за милиони, а улиците до поликлиниката и болницата са в дупки. Няма нормален паркинг. Срам за ремонта на кръстовището пред ШЕЛ и на стъпалата до НОИ. Двама работят – двайсет гледат. Какви плочки сменяте? Фалшиви ремонти. Това е центърът на Шумен!!!

  6. Боян Магесника на шуменското строителство ударно работи за частни обекти. Вижте какво строителство е на неговата улица и с какви протекции се прави. А над пазара колите се изпочупиха. Тротоарите пред арменската фурна са без плочки. Хората вървят по шосето. Децата ни избягаха в Германия заради вас! Правите мостче на улица Марица до детската ясла, а няма нито една маркировка на пешеходните пътеки и колите всеки ден заплашват пешеходците.

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име