Неизвестен разбил патрони на две входни врати в апартамент на седми етаж на ул. “Мадарски конник“ в гр. Каспичан. Проникнал в жилището и извършил кражба на сумата от 1000 лева и 500 евро. По данни на собственика кражбата е станала за  времето от 05:15 до 08:00 часа на 16 юли. Образувано е досъдебно производство.

За времето от 15:30 до 16:45 часа на 16 юли неизвестен извършил интервенция на ключалка на лек автомобил Ситроен с датска регистрационна табела и извършил кражба черен портфейл, в който имало 500 лева и две лични карти- на местен жител и неговата съпруга. Автомобилът бил паркиран на ул. “Янко Сакъзов“ в Шумен. Извършен бил оглед, образувано е досъдебно производство.

Неизвестен извършил кражба на мъжки портфейл, в който имало 600 лева, лична карта, шофьорска книжка, три банкови карти, здравно-осигурителна карта и карта за пътна помощ на 58-годишен холандски гражданин. Кражбата е станала между 14 и 14:30 часа вчера на ул.“Университетска“ в Шумен. За извършено престъпление по чл. 194 от НК е образувано досъдебно производство.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име