На осем сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи през последните 24 часа. Малко след 13:30 часа вчера е ликвидиран пожар в сухи треви на ул. “Стара планина“ в Шумен, който е без материални загуби.

В 15:14 часа е съобщено, че в гаражно помещение на ул. “Акация“ в Шумен е възникнал пожар след извършени от собственика огневи работи. Пламъците, които тръгнали след рязане с оксижен обхванали и лек автомобил Ауди 80, който бил бракуван. Пожарът бил загасен с помощта на 1000 л. вода и 30 л. пяна. Не е допуснато разпространението му. Лекият автомобил е унищожен.

В 15:57 часа е потърсено съдействие за залавяне и премахване на змия, която била забелязана на първи етаж в жилище на бул. “Мадара“ в Шумен. Пристигналият на място екип уловил змията и я пуснал на безопасно място.

Погасени са пожари в сухи треви в село Никола Козлево, в село Лиси връх, до жп прелеза в гр. Смядово. Всички са без материални загуби. Оказано е и съдействие за отстраняване на неизправност във вентил на газова бутилка в Каолиново.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име