Наталия Стефанова, НФСБ - Шумен

Координаторът на НФСБ в Шумен Наталия Стефанова официално е издигната за кандидат за кмет на областния град. Тя ще бъде и водач на листата за общински съветници.

В началото на септември ВМРО и НФСБ започнаха разговори за общо явяване на местния вот в Шумен, но преговорите са се провалили и сега партията на Валери Симеонов тръгва самостоятелно на изборите.

„Бяхме готови да подкрепим кандидатурата на ВМРО за кмет на Шумен и им го заявихме няколко пъти, но в крайна сметка преговорите се провалиха, затова решихме да участваме самостоятелно в изборите“, заяви Наталия Стефанова.  Тя посочи, че в предизборната си кампания ще акцентира на социалните проблеми на шуменци, които според нея са най-важни.

НФСБ ще регистрира и своя листа за общински съветници, която ще се води от кандидата за кмет Наталия Стефанова.

Днес кандидатите за кметове на НФСБ от цялата страна официално бяха представени пред журналисти в централата на партията в София.  Оказа се, че Наталия Стефанова е единствената дама сред  тях, поне засега.

НФСБ издига кандидат за кмет и в община Велики Преслав – това е юристът Даниел Георгиев.  Партията ще има свой кандидат и Каспичан и ще го обяви през следващиет дни.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име