Млада жена е намерена мъртва в жилище в Шумен, има съмнения, че е загинала след токов удар, съобщиха от полицията.
Около 21.20 ч. на 31 януари в квартира на седмия етаж в жилищен блок на бул. „Ришки проход“ от приятеля си е намерена починала 29-годишна жена от Каолиново.  След като не открил по мобилния телефон приятелката си Г. А., мъжът, заедно със свой приятел отишъл до квартирата й. Апартаментът бил заключен и бил повикан ключар. При влизане в апартамента, Г. А. била намерена мъртва.
Данни за насилствена смърт не са установени. Има съмнения, че е починала след удар от ток. Жената е намерена в непосредствена близост до пералня в жилището.  Днес се извършва повторен оглед на местопроизшествието. Образувано е досъдебно производство. 

По-късно от Апелативна прокуратура съобщиха, че по случая се води досъдебно производство по член 123 от НК за причиняване смъртта на младата жена поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност. Разследването е поето от следовател от Окръжния следствен отдел към Окръжната прокуратура в Шумен.

Установено е, че смъртта на 29-годишната жена е причинена от токов удар, съобщават от АП. Назначена е съдебномедицинска експертиза. Действията по разследването продължават с разпит на свидетели

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име