През целия ден вчера служители на дирекцията на пожарна безопасност и защита на населението спасяваха закъсали по пътищата хора в Шуменска област, съобщиха от ОДМВР.

Първият сигнал е получен в 8.21 ч. в РДПБЗН – Шумен за закъсал лек автомобил между градовете Нови пазар и Плиска. На място е изпратен пожарен екип от Нови пазар. Служителите на РСПБЗН са транспортирали двама човека.

В 9.29 ч. в РДПБЗН – Шумен е получен сигнал за закъсал лек автомобил между град Плиска и село Върбяне. На място е изпратен екип от Нови пазар, който е транспортирал водача на автомобила.

В 10.20 ч. в РДПБЗН – Шумен е получен сигнал за закъсал лек автомобил между селата Върбяне и Златна нива. На място е изпратен екип от Шумен. До областния град са транспортирани 44-годишен мъж и 15-годишният му син.

В 10.47 ч. в РДБЗН – Шумен е получен сигнал за оказване на съдействие на екип на центъра за Спешна медицинска помощ. Служители на пожарната са оказали съдействие за пренасянето на болен до линейката и съпровождане от село Тервел до град Шумен.

В 13.07 ч. е получен сигнал за закъсали автомобили между селата Златна нива и Царев брод. Служители на РСПБЗН – Шумен с два автомобила са изтеглили шест леки автомобила от преспите.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име