Снимка radian.bg

По принцип модата и сватбите не вървят ръка за ръка. Никоя булка не иска да погледне към сватбените си снимки след десетина години и да съжалява за начина, по който е изглеждала, въпреки, че е бил модерен навремето. Ако се отстранят възможните грешки обаче, модерните сватбени тенденции ще ентусиазират дори и тези булки, които не се опитват да следват модата и ще обновят духа на церемониите.

Опитахме се да съберем информация от многото публикации в социалните медии, специализираните сватбени сайтове и някои от най-добрите сватбени блогове, за да ви представим най-горещите сватбени тенденции за 2017 г.

Тържество на открито

Младоженците вече избягват стереотипните места за сватби, които досега се провеждаха основно в ресторанти. Сега се търсят редки локации, които обаче са много специални. Например вечеря на открито на дълга маса, разположена пред историческа крепост или замък; шатри на върха на някоя скала, гледаща към морето и т.н. Ето на такива приказни места хората искат да заведат гостите си.  Вече не става въпрос само да вдигнеш сватба, а да отведеш гостите до красиво и магично място, което ще им даде незабравимо преживяване.

Изнесете тържеството на открито, в подножието на историческа забележителност или култово място. Снимка wedding.kanijehosting.com

Цветове

Това, което можем да откроим като водещ и завладяващ елемент, е завръщането на цветовете и особено на зелените растителни тонове. Тази година ще видим много повече зеленина на мястото на преливащите сватбени цветя. Разбира се, цветята никога няма да излязат от мода, но през 2017 г. леко ще отстъпят за сметка на красиви искрящи зеленини. И въпреки световната любов към неутралните тонове и традиционната бяла украса, това избухване на цветовете, което ще се случи през 2017-та, е като че ли точно каквото чакаха всички последните години.

Дървета

През 2017-та се наблюдава огромен интерес към дърветата, отново заради ефекта – пространственото влияние и естествената обстановка, която те донасят. Дърветата не само като част от естествената околна среда, но и такива, взети под наем или дори закупени и засадени в земята след церемонията. Търсят се всякакви дървета: широколистни и иглолистни (брези, кипариси, цитруси и др.).

Зеленото е цветът на 2017-та, а дърветата са задължителни за сватбите. Снимка radian.bg

Големи инсталации

Другата модна тенденция са големите инсталации, напр. попълването на целия таван с драперии, цветя или хартиени топки. Тези елементи допринасят за магическото тържествено усещане на сватбите и ще създадат красиви и незабравими спомени.

Заложете на големите инсталации и няма да сбъркате. Снимка лwww.thestyleco.com.au

Високотехнологично осветление

Вечерните церемонии са хит! Казваме сбогом на обедните тържества. Това означава светлини и свещи, които могат да се превърнат в главен фокус на празненството. Ярките блестящи високотехнологични осветителни техники ще стават все по-достъпни и все повече ще се използват от сватбените агенти.

Гответе се за вечерни сватби и приказно осветление. Снимка huffingtonpost.com

Партито

Младоженците все повече държат на партито и искат купонът да започне още с първата целувка. A и гостите няма защо да чакат до полунощ. През 2017-та традициите могат да се променят или въобще да се игнорират. Да, много двойки все още ще искат да разрежат огромната сватбена торта, но други ще предложат сладолед на гостите си. Празненството може да започне веднага след церемонията, стартирайки с фойерверки, конфети и музикални изпълнения и като всеки купон, сватбеното парти може да бъде много забавно, театрално експресивно и капризно.

Купонът вече започва след първата целувка! Снимка janisnowlan.com

Афтърпарти

Досега афтърпартито включваше DJ, който замества оркестъра в края на вечерта и за два-три часа провокира младите хора да танцуват. Но през 2017-та ще видим напълно променени и индивидуализирани афтърпартита. Младоженците все повече се опитват да пренесат гостите в своя свят, избирайки любимите си ритми, напомнящи им за любимия им фестивал за електронна музика, някой екстравагантен клуб или незабравимото парти на плажа.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име