Италианските Алпи. Снимка w-dog.net

Ако търсите работа в туристическата индустрия и искате да се преместите в красивите Алпи, можете да се включите в обявената от EURES европейска трудова борса онлайн, която се организира на 28 март, вторник, от 10 до 18 ч.

Ще бъдат представени работни места за планините, долините и по реките, обещават организаторите, които примамват кандидати с описания на прекрасната природа: Районът на Алпийска Бавария, Форарлберг, Залцбург и Южен Тирол е един от най-впечатляващите региони в Европа с най-високите части на Алпите, техните снежни върхове, дълбоки долини, зелени реки и зашеметяващо сини езера.

Швейцарските Алпи. Снимка ghmhotels.com

По време на онлайн-борсата на 28 март можете разглеждате предложения за работа, да общувате със съветници на EURES и да задавате въпроси за живота и работата в Бавария, Тирол, Форарлберг, Залцбург и Южен Тирол. Освен това ще имате възможност да изпратите автобиографията си и да проведете на живо онлайн интервю за работа.

Кандидатите ще намерят привлекателни работни места в сферата на туризма и в областта на корабоплаването и круизните пътувания. По време на онлайн-борсата ще бъдат представени и подробности за различните региони и техните културни характеристики. Организаторите обещават видеоклипове с подробна информация за различните условия на живот и труд в Германия, Австрия и Италия.

Снимка myswitzerland.com

Работодателите, които участват в борсата, ще могат да се свържат директно с потенциалните кандидати и да проведат интервю с тях. На разположение ще бъдат и квалифицирани съветници от EURES, които ще дават информация и ще отговарят на въпроси за конкретни свободни работни места.

За участие в онлайн-борсата трябва да се регистрирате предварително на еuropeanjobdays.eu/en/events.

 

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име