„411 Маркетинг“, дъщерна компания на американската „411 Locals“, организира  „Ден на кариерата“ в Шумен, Търговище и Разград.  Събитието ще се проведе във вторник, 10 октомври.

Срещата в Шумен започва в 11 ч. в зала 309, сграда 1 на шуменския университет “Епископ Константин Преславски”.  Проявата в Търговище е от 13.30 ч. в сградата на общината, а в Разград събитието ще бъде от 16 ч. в Бюрото по труда.

По време на срещите в областните градове ще бъдат представени възможностите за старт на кариерата в компанията „411 Маркетинг“.   Обявените свободни позиции са за хора, желаещи да придобият опит в областта на оптимизация на търсещи машини /SEO/, дигитален маркетинг, уеб дизайн, програмиране.

Не е необходимо кандидатите да имат специфично образование, защото компанията предлага възможности както за специалисти с опит, така и за млади хора, които имат желание да се учат. „411 Маркетинг“ осигурява специално обучение за новопостъпилите, а тренингите се провеждат от тренинг-мениджъра на компанията, който е и университетски преподавател.

411 Маркетинг е българският филиал на международната компания 411 Locals , която оперира в сферата на интернет рекламата.  Базирана във Варна, дъщерната фирма стартира своята дейност през 2009 г. с четирима души персонал, само преди две години служителите й бяха 80, а днес осигурява заетост на над 200 души. Партнира си в обучението и човешките ресурси със ВВМУ “Никола Й. Вапцаров”, Икономически Университет – Варна, Технически университет  – Варна и Варненския свободен университет.

411 Locals е официален партньор на Google и е сред TOP 10 на SEO компаниите в САЩ.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име