Водач на мотоциклет „Ямаха“ е засечен да управлява под въздействие на наркотични вещества в Нови пазар, съобщиха от полицията.  На 14 юни около 14.40 ч. на ул. “Братя Миладинови“ в града полицейски служители спрели за проверка 18-годишния мотоциклетист Д. Д. от Нови пазар.

При проверката младежът бил тестван за наркотични вещества и било отчетено наличие на канабис.  Д. Д. не е дал кръвна проба за анализ. При допълнително извършена проверка в него е намерена около половин грам зелена суха листна маса, по негови данни марихуана.  Иззета е, предстои да бъде изследвана лабораторно.

Д. Д. е задържан за срок до 24 часа в РУ-Нови пазар. За извършени престъпления по чл. 343 Б ал. 3 от НК и чл. 354 А ал. 3 от НК са образувани бързо и досъдебно производства.

Същата вечер около 22 ч. край Нови пазар полицейски служители извършили проверка на водач на трактор. Установено било, че трактористът А. А. /36 г./, от село в община Дългопол, е седнал зад волана след употреба на алкохол. Дрегерът отчел 2,05 промила алкохол. Мъжът отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Нови пазар. За извършено престъпление по чл. 343 Б от НК е образувано бързо производство.

Коментари

коментар

1 Коментар

  1. Нови пазар е лидер по дрогата. Вижте какво става в циганската махала, дискотеките, училищата. Пълно безхаберие на общината. Къде са детската педагогическа стая, учителите и родителите? Няма работа, а само кражби. Градът е потънал в мръсотия и поквара! Няма власт!!!

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име