Красиви цветя за празника в центъра на Шумен. Снимка radian.bg

Стотици ярки и пъстри цветя, изложени на централния шуменски булевард „Славянски“, радват от няколко дни дамите от града. Орхидеи, рози, кали, иглики във всички цветове и разновидности грабват погледа от щанда на варненския магазин HomeMax, който беше открит специално за празника 8 март.

Богатият избор на цветя грабва погледа на централния булевард „Славянски“. Снимка radian.bg

Веригата за стоки за строителството, дома и градината има магазини в 7 градове в страната и за деня на жената е решила да зарадва и дамите от Шумен с красиво цвете.

Пред пъстрия щанд на HomeMax усмихнати млади хора посрещат клиентите – главно жени, и помагат на всеки да избере най-красивото цвете от феерията наоколо. Оказва се, че най-предпочитани са орхидеите – и ненапразно, защото тук любителите попадат на истинско пиршество от цвят и форми. Сред търсените цветя са и циклами, иглики, рози и кали.

Снимка radian.bg

Не по-малко атрактивни са и саксиите с хризантема, ерика, син смърч, както и с магнолия, бегония  и много други стайни и градински цветя.

Тук освен цветя могат да се намерят и  разнообразни плодни и декоративни дръвчета, лози, храсти както и листни торове за стайните растения.

Щандът на HomeMax ще работи на 8 март до късно вечерта, за да обслужи и най-закъснелите клиенти, съобщи заместник-управителят Владимир Василев.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име