ВСУ "Черноризец Храбър". Снимка ВСУ

Във варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ от тази есен стартират две нови българо-норвежки програми, съвместно с Норвежкото бизнес училище  /BI Norwegian Business School/.

Обучението в двете бакалавърски специалности – „Международни отношения“ и „Финанси и счетоводство“, ще бъде изцяло на английски език. По време на четвъртата година от следването студентите ще имат възможността да се обучават в Норвегия, след като през първите три години са усвоили основните теоретични и практически познания в България.

BI Norwegian Business School. Снимка ВСУ

За реализацията на програмите е създаден международен екип от преподаватели и експерти, а студентите ще получат две дипломи. Приемът по новите програми вече е в ход. Документи ще се приемат до 30 април, а кандидат-студентите трябва да владеят английски език на добро ниво.

Студентите от двете специалности ще получат обучение по българската и по норвежката система и ще завършат с дипломи от двата университета.  BI Norwegian Business School е един от най-престижните университети в Европа и партньор на Варненския свободен университет, който е сред топ университетите в Югоизточна Европа.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име