Алексанадър Димитров пострада при инцидент на 22 юли, когато мотоциклетът му „Сузуки“ се сблъска с „Фолксваген Туаран“, с датски транзитни номера, управляван от 21-годишния И.Ш. от с. Тодор Икономово.

Пострадалият при тежка катастрофа в Шумен Александър Димитров /30 г./, който беше блъснат с мотора си и беше с опасност за живота, вече е в по-добро състояние. Това съобщиха близки на семейството. Младият мъж е настанен за лечение в шуменската многопрофилна болница, където медиците доскоро се бориха за живота му.

Александър Димитров пострада на 22 юли, когато беше блъснат с мотора си от ван на бул. „Ришки проход“ в Шумен.   След инцидента мотористът беше откаран в болница в тежко състояние и с опасност за живота.   Състоянието му беше критично, младият мъж беше с тежка черепно-мозъчна травма и кръвоизлив, със счупени таз, бедро и китка, съобщиха лекарите след първоначалния преглед.

Състоянието на Александър не е позволявало той да бъде транспортиран до друга болница, но шуменските лекари са положили огромни усилия да го спасят, съобщиха близки на семейството, които изказаха благодарност на работещите в областната болница.  Младият мъж вече е в по-добро състояние,изведен е от комата, а днес успешно е минала сложна и продължителна операция на дясното му бедро.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име