Наддаването за втория етаж на тази сграда ще започне от 480 000 лв. Снимка: Google Maps

Два имота, собственост на „Титан БКС“, са обявени за публична продажба от частния съдебен изпълнител Даниела Златева. Те се намират на улиците „Тракийска“ и „Съединение“ в Шумен, като общата сума искана за тях е близо 1 300 000 млн. лв.

Двата имота се продават заради договорни ипотеки към „Инвестбанк“ АД.

790 530 лв. е началната тръжна цена за парцела на ул. „Тракийска“. Той е с площ от над 12 хил. кв. м. Там има общо 9 сгради – складови бази и административна сграда, както и сграда за обитаване и такава със смесено предназначение. Част от земната настилка върху парцела е асфалтобетонова площадка и склад за контейнери за смет, машини и съоръжения. Около имота има каменна ограда и оградна мрежа. Земята и сградите на ул. „Тракийска“ са функционално свързани и се продават в група.

Наддаването за административната сграда, намираща се на втория етаж на ул. „Съединение“ 71 в Шумен, ще започне от 480 000 лв. Там са обособени 16 помещения, с различни подови настилки (ламинат, теракота, балатум, мокет) и ПВЦ. В това число влизат и две санитарни помещения. Подът на коридора е с мраморни плочки, стените са облицовани с каменни плочи, а колоните са от мрамор.

Имотите могат да бъдат огледани от 9:30 до 11:00 ч. всеки вторник и четвъртък. Книжата пък могат да се прегледат в деловодството на Районен съд – Шумен или в кантората на частния съдебен изпълнител Даниела Златева, срещу такса в размер на 24 лв.

Търговете и за двата имота ще се проведат в 9:00 ч. на 19 септември, в сградата на Районен съд – Шумен. Кандидатите трябва да внесат депозит в размер на 10% от първоначалните тръжни цени, най-късно един ден преди датата на търга.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име