Евродепутатът Илхан Кючюк, народният представител д-р Нигяр Джафер и кметът на Каолиново Нида Ахмедов прерязаха лентата на новата детска площадка в с. Тъкач.

Евродепутатът Илхан Кючюк и председател на младежката организация на ДПС дари нова детска площадка на жителите на шуменското село Тъкач, община Каолиново. Малчуганите вече могат да се радват на новите съоръжения, като  играят на модерно и безопасно място.

Откриването беше уважено от евродепутата Илхан Кючюк, народните представители от ДПС д-р Нигяр Джафер и Хамид Хамид, кмета на община Каолиново Нида Ахмедов, Недрет Халил, председател на общинския съвет на ДПС – Каолиново, както и от много жители на населеното място.

По време на откриването Илхан Кючюк заяви: „Всяко едно дете, независимо дали живее в големия град или в китно и красиво българско селце, трябва да има равни възможности за изживяване на детството си.  Именно заради това откриваме тези модерни съоръжения и в малките населени места, чиито деца са лишени от елементарни условия.”

Преди това Илхан Кючюк откри нов информационен офис в Хитрино, където жителите на общината ще могат да се информират за работата на институциите на Европейския съюз. Сътрудникът на евродепутата ще бъде на разположение да информира за възможностите произтичащи от различните програми и проекти, финансирани от Европейския съюз.

„Отдавам огромно значение на новия информационния офис в Хитрино.  За мен е особено важно да функционира като място, което повишава информираността на местно ниво за политиките и програмите на ЕС.  Разчитам изключително много на обратната връзка на гражданите – на техните мнения, идеи и препоръки.  Ще се радвам, ако мога да им съдействам – членството ни в ЕС предоставя редица възможности, от които е добре да се възползваме“, каза Илхан Кючюк.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име