Областният координатор на ГЕРБ и кмет на Шумен Любомир Христов и кметът на Никола Козлево и общински председател на партията Ешреф Реджеб подкрепиха кандидата си в с. Цани Гинчево преди частичните избори. Снимка ПП ГЕРБ

ПП ГЕРБ закри предизборната си кампания в николакозлевското село Цани Гинчево, където в неделя ще се проведат частични местни избори за кмет.  На заключителната среща присъстваха областният координатор на ГЕРБ и кмет на Шумен Любомир Христов, както и кметът на Никола Козлево и общински председател на партията Ешреф Реджеб, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ в Шумен.

Пред препълнената зала на читалище „Просвета 1963 г.” кандидатът на ПП ГЕРБ Павел Динков заяви, че ще работи в интерес на жителите на Цани Гинчево, където е роден и отрасъл.  Динков призова всички, които обичат своето село, да гласуват на 8 октомври, защото от този избор зависи как ще се развива населеното място през следващите няколко години.  Кметът на Никола Козлево Ешреф Реджеб напомни за значителните инвестиции, които кабинетът „Борисов 3” отпуска за развитието на общината и каквито не е имало за последните десетилетия.

Развитието на община Никола Козлево е видимо, посочи и областният координатор на партията Любомир Христов и допълни: „Днес ние закриваме предизборната кампания в обновената сграда на читалището, която повече от 50 години не е била ремонтирана.  Започва рехабилитацията на републиканския път Никола Козлево – Нови пазар.  Правителството отпусна 250 хиляди лева за стадиона в Никола Козлево. Всичко това са действия, които имат голямо значение за жителите на общината.  Ето защо е важно да се гласува в неделя, защото чрез избора на Павел Динков реалните политики, насочени към хората, ще бъдат още по-успешни.  Вие познавате Павел, един позитивен и усмихнат човек, който ще бъде от полза за доброто развитие на селото и затова ви призовавам да гласувате за него с номер едно в бюлетината ”, заяви пред присъстващите в залата Любомир Христов.

Според местни хора, кандидатът на ГЕРБ е предпочитан от жителите на селото и има шансове да спечели изборите още на първи тур.  За участие в частичната надпревара за кметския пост са регистрирани трима кандидати от ГЕРБ, БСП и Воля, а знаковата за региона партия ДПС не номинира свой представител.  Очаква се основният опонент на кандидата на ГЕРБ Павел Динков да бъде издигнатият от БСП Иван Добрев.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име