Баба Радка Бабева от Исперих посрещна гости за 103-тия си рожден ден. Снимка община Исперих

Баба Радка Бабева лично посрещна и почерпи в дома си в Исперих близки, роднини и гости, дошли да я поздравят за 103-я й рожден ден, съобщиха от общинската администрация.

Сред гостите на столетницата бяха директорът на дирекция „Хуманитарни дейности” Исмаил Айдън и главният експерт по образование и младежки дейности в общината Аница Костова. От името на кмета на общината Бейсим Руфад те поднесоха на рожденичката питка и парична сума от сто лева, с пожелание да бъде здрава и обградена още дълги години от любовта на близките и роднините си.

За живота си родената през далечната 1915 г. баба Радка разказва, че е преминал в труд, но въпреки преживените изпитания през годините е щастлива и доволна от дългия си живот. Пред гостите си тя сподели, че е благодарна на Бога, че посреща 103-годишнината си в добро здраве и дух. Столетничката казва, че и до днес продължава да пали сама печката си и се чувства добре в собствения си дом. С гордост изрежда, че има син, дъщеря, четири внука и шест правнука.

На изпроводяк рожденичката благодари на всички, уважили празника й и им пожелала да са здрави и да достигнат нейните години.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име