Близо 5000 цветни разсада ще получат до края на тази седмица кметовете на селата от община Шумен по предварително направени заявки към общинското предприятие „Паркове и обредна дейност“. Директорите на училища и детски градини в Шумен също са заявили писмено, че желаят да получат общо около 4000 цветни стръка, които да засадят в дворовете на учебните заведения преди 24 май.

От общинската администрация информират, че цветя ще се дават според наличностите и готовността на разсада в оранжерията, която общинското предприятие изгради на територията на бившата дивизия.

Гражданите, които искат да се включат в кампанията по освежаване на междублоковите пространства и местата за отдих, трябва да направят заявки на електронен адрес – m.mihaylova@shumen.bg или на телефон 054/ 857 705 в стая №333 в общината.

Заявките се подават от домоуправителите на блоковете и жилищните кооперации до края на месец май.  В тях трябва да бъдат посочени трите имена, точен адрес, телефон за връзка и брой растения, които желаят да получат. На гражданите ще бъдат предоставени близо 7000 цветни стръка, като от общинското предприятие „Паркове и обредна дейност“ се ангажират да доставят разсада по адреси.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име