Аварията по главния водопровод към Шумен вече е отстранена. В момента се пълни системата и се очаква до два часа навсякъде в града да има вода. Това съобщиха за Радиан.бг от ВиК преди минути.

Аварията възникна около 15.30 ч. вчера по главния водопровод в района на Дивдядовото. Всички екипи на ВиК бяха изпратени на мястото и работиха цяла нощ за възстановяване на водопровода. Ремонтът е отнел повече време и е приключил около 6 ч. тази сутрин.

Последна информация от ВиК от 10.30 ч.:  В най-ниските ниските части на града вече има вода, напр. на ул. „Дедеагач“.   В момента е започнало пълненето на системата на централната зона, което предполага, че живеещите в широк център ще имат вода около обед – 12.30-13 ч.   Най-късно ще тръгне водата във високите части на Шумен – кварталите „Еверест“ и „Б. Българанов“ 

Коментари

коментар

1 Коментар

  1. Поне кметът да беше пуснал шадравана пред съда да си напълним тубите! Срам за местната власт. Поне изчакаха абитуриентските балове. Иначе младите щяха да ви пометат. Смяна на кмета, шефа на ВиК и цялата некадърна паплач, която се пъчи по трибуните. Отивайте си, защото и с европроекти не оправихте града. Мислите само за джоба си.

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име