Книжарница "Тихови" на ул. "Васил Друмев" 21 в Шумен привлича клиенти с единствената в града машина за ламиниране Speedy Cover. Снимки Радиан.бг

За втора поредна година шуменската книжарница „Тихови“ привлича ученици и родители с единствената в града машина за ламиниране Speedy Cover.  Това е италианска автоматизирана система за подвързване, която работи с многоцветно фолио и гарантира високо качество по отношение на естетическия вид и здравината.  Машината беше закупена от управителя на книжарницата Катя Илиева миналата есен и веднага се превърна в най-търсената услуга – в продължение на месец ученици от целия град чакаха на опашки, за да си подвържат учебниците и тетрадките с италианско фолио.

„Ако трябва да се облекат учебници, книги или документи, Speedy Cover е най-доброто решение, защото машината оразмерява подвързията точно по книжното тяло, колкото и нестандартно да е то.  Освен това машината може да ламинира документи с твърди корици, както и формуляри на спирали, а самата подвързия е плътна и трайна“ – така Катя Илиева обяснява огромния интерес към услугата, която предлагат в книжарница „Тихови“.

Машината за ламиниране дава възможност за подвързване в пет цвята

Родителите са първите, които са оценили предимствата на подвързване със Speedy Cover и вече дават заявките си за новата учебна година. „Хората масово предпочитат това ламиниране, защото подвързията е трайна и ако се пази, може да се използва 2-3 години“, обяснява Катя Илиева.  Тя прогнозира, че и тази есен книжарницата ще трябва да работи без почивни дни, за да изпълни поръчките на всички ученици.

Speedy Cover е подходяща и за документите на офиси и ведомства, които работят с различни по размери регистри, формуляри, дневници и вече са редовни клиенти на книжарница „Тихови“.

Промоции на тетрадки и учебници

Книжарницата традиционно предлага и големи промоции в навечерието на новата учебна година:

-С отстъпка от 10 % се продават всички нови учебници за 10-ти, 11-ти и 12-ти клас.

-20 % е отстъпката за учебните речници.

-10 % по-евтино се предлага препоръчителната художествена литература.

Освен за учебници, има и много изгодни промоции на тетрадките:

-Тетрадка А4, кариран лист, се предлага на цена 1 лв.

-Тетрадка А4 вестник 60 листа струва 1,10 лв

-Тетрадка А5 на спирала с 80 листа се предлага за 1,20 лв., а със 100 листа – 1,50 лв.

-Тетрадка А4 на спирала с 80 листа е на цена 1,70 лв., а със 100 листа е 2,40 лв.

Традиционни промоции в книжарница „Тихови“ в навечерието на новата учебна година

В книжарницата може да се намери всичко необходимо и за първокласниците – раници, тетрадки, учебни помагала и пособия.  А в обекта има както по-евтини, така и по-скъпи стоки, но всички са качествени, защото това е основното търговско правило на управителя Катя Илиева. Тя работи вече над 20 години в този бранш и твърдо държи на качеството на предлаганите артикули, което пък й осигурява верни клиенти повече от две десетилетия.

В книжарницата се предлагат още канцеларски материали, счетоводни документи, копирна хартия, папки с копче, химикали и ножички за лява ръка, детски игри и подаръци.

Книжарница „Тихови“ работи от 9,30 ч. до 18,30 ч. в делничните дни и от 10 ч. до 15 ч. в събота на улица „Васил Друмев“ 21.  

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име