Книжарница „Тихови“ на ул. „Васил Друмев“ 21 в Шумен

Шуменската книжарница „Тихови“, която стана изключително популярна с единствената в града италианска машина за подвързване Speedy Cover, сега отново привлича клиентите с обявените от днес промоции.

Книжарницата прави до 20 % отстъпки от цените на новите учебници и помагала, съобщи управителят Катя Илиева.

-Учебниците и помагалата за 10-ти, 11-ти и 12-ти клас се продават с 20 % отстъпка.

-Учебниците за осми клас и новите помагала за пети, шести и седми клас се предлагат с 10 % отстъпка.

-Марковите ученически раници от днес са с 15 % отстъпка.

Освен това в книжарницата се предлагат на промоция и различни видове тетрадки, художествена литература и речници: 20 % е отстъпката за учебните речници, 10 % отстъпка има за препоръчителната художествена литература, Тетрадка А4, кариран лист, се предлага на цена 1 лв., Тетрадка А4 вестник 60 листа струва 1,10 лв., Тетрадка А5 на спирала с 80 листа се предлага за 1,20 лв., а със 100 листа – 1,50 лв., Тетрадка А4 на спирала с 80 листа е на цена 1,70 лв., а със 100 листа е 2,40 лв.

Три седмици след началото на новата учебна година, книжарница „Тихови“ продължава да привлича ученици и родители с единствената в града машина за ламиниране Speedy Cover.  Италианската автоматизирана система за подвързване работи с многоцветно фолио и гарантира високо качество по отношение на естетическия вид и здравината.

Услугата става все по-търсена и от различни ведомства и учреждения, защото Speedy Cover оразмерява подвързията точно по книжното тяло, колкото и нестандартно да е то.  Освен това машината може да ламинира документи с твърди корици, както и формуляри на спирали, а самата подвързия е плътна и трайна.

Книжарница „Тихови“ работи от 9.30 ч. до 18.30 ч. в делничните дни и от 10 ч. до 15 ч. в събота на улица „Васил Друмев“ 21. 

Рекламна публикация 

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име