Мъж от Шумен е бил задържан в полицейския арест, след като ударил с ръка полицейски служител, пратен на адрес в града за решаване на спор за паркиран автомобил.

В 12.39 ч. вчера чрез спешния телефон е бил приет сигнал от гражданин, който съобщил, че между него и друг мъж възникнал скандал. Мъжът казал, че паркирал автомобила си на ул. “Цар Освободител“ в града. Като се върнал, видял, че бил затапен от друг автомобил. Помолил собственика да го премести, за да излезе, но му било отказано. Потърсил съдействие от полицията.

На място бил пратен патрулен екип.  Шофьорът Р. З. /47г./ отказал да премести колата си и не изпълнил полицейското разпореждане. Отправил обиди към полицейски служител, посегнал и го ударил в областта на главата, нанесъл удари с крака. Мъжът бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. За извършено престъпление по чл. 131 ал. 2 от НК /причинена телесна повреда на полицейски орган при изпълнение на служебните си задължения/ е образувано досъдебно производство.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име