Във връзка с предстоящите Великденските празници в Шумен ще има промени в движението по искане на Варненската и Великопреславска митрополия, храм “Св. Три Светители” и храм „Свето Възнесение Господне“, съобщиха от общината.

Временно ще бъде спряно движението по улица “Кл. Охридски“ в участъка от кръстовището с ул. “Цар Ив. Александър“ до кръстовището с бул. „Славянски“, както и по улица „Цар Ив. Александър“ в участъка от кръстовището с ул. „Княз Борис“ до кръстовището с улица „Св. Климент Охридски“. Движението ще бъде спряно днес от 16.30 ч. до 22 ч. и от 19 ч. в събота, 27 април до 3 ч. в неделя, 28 април.

Временно се затваря за движение на автомобили северното платно на бул. „Симеон Велики“ в участъка от кръстовището с ул. „Цар Асен“ (НОИ–Шумен) до кръстовището с ул. „Тодор Икономов“ и ул. „Тодор Икономов“ от кръстовището с бул. „Симеон Велики“ до кръстовището с ул. „Отец Паисий“ от 23 ч. на 27 април, събота до 3 ч. на 28 април, неделя.

Във връзка с провеждането на великденския концерт на 28 април, неделя, който ще започне в 11 ч. на площад „Кристал“, временно се спира движението на моторни превозни средства по улица „Панайот Волов“ (от ул. „Иван Александър“ до бул. „Славянски“) и по улица „Климент Охридски“ (от бул. „Славянски“ до ул. „Иван Александър“) за времето от 10 ч. до 14 ч.

Коментари

коментар

Loading...

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име