Активисти на ВМРО косят детските площадки в Шумен

Активисти на ВМРО окосиха и почистиха вчера 4 детски и спортни площадки на обществени места в Шумен. Поддържането на зелените площи по принцип е ангажимент на общината, но тъй като тя не успява да се справи и в града има много буренясали площадки, което предизвиква масовото недоволство на гражданите, от партията на воеводите се ангажираха да реагират на всеки сигнал на граждани.

Вчера активисти на партията окосиха 4 площадки

След последните валежи площадките са обрасли в трева, а в социалните мрежи шуменци масово се оплакват от бълхи и кърлежи дори в централната част на града, заявиха от ВМРО и обещаха да окосят тревата около детските площадки и в районите на пенсионерските клубове.

ВМРО се отчита в социалните мрежи как изпълнява обещанията си. Снимките показват какво е било състоянието на спортното игрище на ул. „Вл. въстание“ преди намесата на воеводите и след това

За целта в началото на месеца воеводите обявиха „зелен“ телефон за сигнали и вчера изпълниха обещанието си.  Активистите на партията окосиха детските площадки зад Куршун чешма, на ул. „Априлско въстание“ и „Черешово топче“, до НУ „Княз Борис“ и спортното игрище на ул. „Владайско въстание“.

Детската площадка до НУ „Княз Борис“

Инициативата продължава, заяви председателят на ВМРО в Шумен Деан Станчев. Сигнали за неокосено площадки се приемат на телефон 0882 466 374

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име