МБАЛ - Шумен

Три момичета на 17, 16 и 15 години са блъснати от лек автомобил тази сутрин в Шумен, съобщиха от полицията. Децата са контактни, откарани са за преглед в болницата.

Инцидентът е станал тази сутрин около 9 ч. на бул. „Велики Преслав“ в Шумен, близо до кръстовището с ул. „Шуменска комуна“.  След получаване на сигнала, на място са изпратени екипи на сектор Пътна полиция и на центъра за спешна медицинска помощ. По първоначални данни лек автомобил, управляван от 70-годишен мъж, е ударил три момичета на 17, 16 и 15 години.

Децата са откарани за преглед в МБАЛ – Шумен. Водачът е изпробван с техническо средство, като не е установено наличие на алкохол. Изясняват се обстоятелствата около пътния инцидент.

Водачите на МПС да ги управляват посочения участък с повишено внимание и спазват указанията на полицейските служители, които регулират движението, призовават от полицията.

При прегледите е установено, че децата са с охлузни рани и натъртвания. Освободени са за домашно лечение, съобщиха по-късно от ОДМВР.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име