Митко Йоцов на среща с жителите на квартал Макак

Ще поставям вашите въпроси и ще отстоявам интересите ви в новия общински съвет! – това обеща пред жителите на шуменския квартал Макак о.р. полк. Митко Йоцов, кандидат за кмет и водач на листата на коалиция „Ние, гражданите“.

Той беше посрещнат с пълна зала в местното читалище, където хората представиха проблемите на квартала – липса на канализация, недостатъчен градски транспорт, липса на спортни площадки за децата и младежите, липса на медицински пункт за оказване на неотложна помощ.  Жителите на Макак се оплакаха, че изобщо не се чувстват граждани на Шумен, защото местната власт пренебрегва проблемите им, въпреки че те плащат същите данъци като живеещите в града.

Решаването на тези проблеми е заложено в нашата Харта за компетентно управление на Шумен, обясни Митко Йоцов и представи основните приоритети, по които ще работят кандидатите на коалиция „Ние, гражданите“ – за привличането в Шумен на високотехнологични и високодоходни бизнеси, за засилване на гражданското участие във властта чрез обществени съвети на живеещите в кварталите и селата, за развитието на туризма и осигуряване на условия за масов спорт.

Пресцентър Коалиция „Ние, гражданите“

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име