Д-р Таня Хараланова - на първо място в анкетата на МБАЛ - Шумен, получава отличието от д-р Димитър Костов

Ръководството на областната болница в Шумен спази традицията и на Игнажден организира тържество за връчване на наградите за най-добър лекар и най-добър медицински специалист за 2019 г.  Този път анкетата не е правена с пациенти на МБАЛ, а с работещи лекари и медицински сестри в отделенията. Обобщени са мненията на 300 души с анкетни карти.

На първо място са класирани д-р Таня Хараланова – старши лекар в клиничната лаборатория и медицинската сестра Ивелина Алексиева в отделението за ортопедия и травматология.  Двете получиха статуетка на Фортуна – богинята на щастието и късмета в древния Рим.

Ивелина Алексиева със статуетката на Фортуна

На второ място са отличени д-р Стоян Тодоров – началник на първо вътрешно отделение и медицинската сестра Нуртен Шерифова от същото отделение.

Д-р Костов с д-р Стоян Тодоров

На трето място са представители на неврологичното отделение: д-р Ивайло Петров – началник и Пенка Йорданова – старша медицинска сестра.

Медицинската сестра Нуртен Шерифова

По инициатива на д-р Димитър Костов, изпълнителен директор на МБАЛ-Шумен,  беше проведен коледен турнир по тенис на маса. Ето класираните в него.

На първо място са д-р Красимир Хлебаров – временно изпълняващ длъжността началник на отделението по физикална и рехабилитационна медицина. На второ място е Ивелин Йорданов – информатик в отдел „Контрол на медицинската информация“. Трети е Йонко Димитров – регистратор в спешното отделение на болницата.

Обявени бяха и резултатите от коледния турнир по бридж-белот. Първото място е за д-р Грациела Василева и акушерката Венета Драгомирова от АГ-отделението. Втори в белота са Иванка Антонова – заместник-главен счетоводител на болницата и Станислав Семов – завеждащ защитата на личните данни в МБАЛ-Шумен. На трето място са Петинка Петрова – административен секретар и д-р Тереза Чолакова – началник на отделението „Епидемиология и инфекциозни болести“.

Валентина МИНЧЕВА

Снимки Личен архив

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име