Центърът за спешна медицинска помощ в Шумен получи дарения от предпазни средства и медицински апарати, които са изключително необходими за работата на медиците при епидемията от коронавирус.

Гергана Стефанова, заместник-председател на партия „Воля“, дари на спешния център два пулсоксметъра и два инфрачервени безконтактни термометъра, съобщиха от ЦСМП и допълниха, че тези апарати за диагностика са им били крайно необходими.

„Г-жа Стефанова ни помогна много, защото и пулсоксиметрите, и инфрачервените термометри, освен че са скъпи, са почти изчерпани в цялата страна, изключително трудно е да се намерят, а са особено необходими в сегашната ситуация“, заявиха от спешния център.  Ръководството на ЦСМП изрази най-сърдечни благодарности на г-жа Гергана Стефанова за направеното дарение, което помага на медиците не само за диагностика, но и да пазят и пациентите, и себе си в условията на епидемия.

Лекарите и сестрите от Спешния център благодарят и на фирма „Ivel & co“ с управител Ивелина Петкова, която е дарила на ЦСМП 150 броя медицински манти за еднократна употреба.

Коментари

коментар

1 Коментар

  1. Ивелина е милионерка. Трийсет години фирмите на баща й бичат европроектите на Нови пазар и целия Делиорман. Смеиняха партии от БКП до ГЕРБ и пак са на хранилката.

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име