Снимка ОДМВР-Шумен

Спокойна е обстановката по контролно-пропускателните пунктове на входовете и изходите на Шумен, установи по време на проверка директорът на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим.

Няма струпване на автомобили, няма опашки. Пътуват предимно хора, които отиват към работните си места и такива, които доставят храна и лекарства на свои роднини в близки населени места, в които няма хранителни магазини и аптеки, обобщи директорът на полицията след разговор с полицейски служители на пунктовете. Благодаря на всички, които спазват мерките и показват отговорно отношение към своето и здравето на своите близки, допълни ст.комисар Расим.

През последното денонощие от КПП в Шумен са върнати 43 лица, които не са имали основателна причина за влизане в града. Извършени са 115 проверки на поставени под карантина граждани, установен е един нарушител. Образувано е досъдебно производство.

През последните 24 часа  полицейски служители от РУ- Нови пазар са съставили 6 акта за Закона за здравето за непоставена предпазна маска. От полицията отново призовават хората да не излизат от домовете си без да имат сериозна причина, а при излизане да спазват всички мерки за тяхната и безопасността на техните близки.

През изминалото денонощие не са регистрирани пътно-транспортни произшествия. Съставени са 47 акта, наложени са 45 глоби с фиш. Пожари няма, екип от Нови пазар е оказал съдействие за дезинфекция на търговски обекти в града.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име