Петокласници от шуменското средно училище „Панайот Волов“ днес издадоха първата си електронна книга, наречена „Приказки за доброто“, съобщиха от учебното заведение.  Приказките са написани от момичетата и момчетата от  пети „а“, „б“ и „в“ клас. Учениците се забавляваха и използваха въображението си, докато показваха уменията си при писане на текст, казват от училището.

Идеята за тази книга е на преподавателят по БЕЛ Галина Абаджиева. Тя е възложила задачата на децата, за да могат те да покажат, че трябва да вярваме в доброто.  Освен това малките автори вярват, че изпитанието Covid-19 ще ни направи по-силни и единни и скоро ще бъде минало, коментират от учебното заведение.

В електронната книга има различни приказки, а някои от децата дори сами са оформили страницитите в приложението. „Точно по тази причина сме сигурни, че поне една приказка ще ви хареса и ще я прочетете“, призовават авторите на приказките.

Ето и линк към книгата

https://www.canva.com/design/DAD4hS1WYys/laTnht6IuNlj2KOayh8YXg/view?utm_content=DAD4hS1WYys&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име