Абитуриентите от Кубрат

И тази година, въпреки извънредната обстановка, в град Кубрат тържеството бяха изпратени абитуриентите. С вой на клаксони и радостни скандирания по централната улица „Гагарин“ десетки възпитаници на най-голямото учебно заведение „Христо Ботев“ се разделиха с любимото училище.

Община Кубрат, съвместно със служители на МВР и училищната управа, взеха безпрецедентни мерки за сигурност, ограничавайки достъпа на много хора в двора на средищното училище. Близки, роднини и приятели можеха да проследят от разстояние тържеството и церемонията по предаването на училищното знаме.

Тази година последният випуск от 43-ма абитуриенти беше изпратен с бурни овации, много емоции и сълзи под цветна арка с надпис „На добър час!“. Специални аплодисменти от всички присъстващи имаше и за училищните преподаватели.

Поздравления бяха отправени от училищния директор Росица Христова и от кмета на Община Кубрат Алкин Неби.  Кратък поздравителен танц към присъстващите представиха абитуриенти от училищния танцов клуб „Валенс“ с ръководител Валентина Петрова, а признателни думи към своите съученици и учители отправи Ралица Георгиева. С пожелание за здраве, щастие и успех директорът лисна менче с вода пред зрелостниците. Сред присъстващите бяха още председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров и заместник-кметът Мирослав Йорданов.

Засиленото полицейско присъствие в района продължи до освобождаване на уличните платна от автомобиле хора, съобщиха от пресцентъра на общината.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име