Две момичета – на възраст 12 и 7 години, са пострадали леко при пътен инцидент по пътя Шумен – Силистра, край Хитрино, съобщиха от полицията. Сигналът за произшествието е приет малко след 13 ч. днес в дежурната част на ОДМВР – Шумен. Съобщено е, че са се ударили лек и товарен автомобил. На място за изясняване на случая са пратени екипи на полиция и спешна помощ.

Установено е, че водач на лек автомобил Опел Вектра със силистренска регистрация, пътуващ в посока Силистра, предприел изпреварване на колона от автомобили и се ударил в задната част на товарен автомобил Волво с варненска регистрация, който завивал наляво.

След удара в МБАЛ – Шумен са откарани пътниците от лекия автомобил – момичета на 12 и на 7 години. Установено било, че са с контузия на веждата и разкъсна рана на долна устна. Момичетата са отказали да бъдат настанени за наблюдение в болничното заведение. Водачът на волвото, 45-годишен мъж, е правоспособен, тестван е за алкохол, пробата му е отрицателна. На мъжа, който управлявал Опела – 51-годишен жител на силистренско село, е взета кръвна проба за анализ.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име