Окръжният съд в Шумен постанови най-тежката мярка за неотклонение – „Задържане под стража“,  за 28-годишния Антонио А. Й. от Шумен, обвинен в държане на наркотици с цел разпространение, съобщиха от пресслужбата на съда.

Съдът намери, че в депозираните от прокуратурата материали са налице достатъчно доказателства, които да обусловят извода, че лицето може да се укрие или извърши друго престъпление, постановиха магистратите.

Шуменецът е привлечен в качеството на обвиняем за това, че в Шумен е държал наркотични вещества или техни аналози с цел разпространение.

 Това е третото поред дело срещу същото лице за последните 10 години, като всички са за разпространение на наркотици, според свидетелството му за съдимост, допълват от пресслужбата на съда.

Определението на Окръжен съд-Шумен, с което е наложена мярката за неотклонение „Задържане под стража“, подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд – Варна.  В случай на жалба или протест, съдебното заседание пред Въззивният съд в гр.Шумен се насрочва за 11.08.2020г. от 10 ч.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име