Новата детска площадка в с. Севар. Снимки община Кубрат

Най-малките жители на кубратското село Севар се сдобиха с нова площадка за игра, съобщават от общинската информационна служба в Кубрат. Детският кът беше открит вчера от кмета на Кубрат Алкин Неби, в присъствието на кмета на селото Леман Сюлейманова, председателя на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, общински съветници, десетки малчугани и жители на селото.

Детската площадка е снабдена с цветна ограда, люлки, пързалка и клатушка, като предстои да бъде направена и детска занималня. Изграждането на площадката, за която жителите на селото изказаха огромни благодарности, се осъществява със съдействието на Община Кубрат и чрез безвъзмездния труд на хората от Севар.

Кметът Неби поздрави севарчани с новата придобивка и пожела на децата щастлива игра. Той се обърна и с призив към жителите на селото да ценят и пазят изграденото с толкова много труд и усилия. Уверение в опазването на площадката отправи и кметицата Лейман Сюлейманова, която също поздрави всички хора, включили се в изграждането на детската площадка. В края на срещата всички се почерпиха с вкусни лакомства, а малчуганите вече се наслаждаваха на новите уреди за игра.

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име