Васко Кръпката с популярната рок група Подуене блус бенд и варненската група Kashmir ще свирят на първия фестивал на бирата и рока в Мадара на 4 октомври.  Фестът е организиран по инициатива на кмета на селото Неделчо Неделчев, който има амбицията да превърна Мадара в популярна дестинация за феновете на хубавата бира и добрия рок и да запълни празнината след спирането на съборите в Кюлевча.

Концертите започват от 13 ч. неделя в парка пред читалището и се очаква да привлекат многобройна публика.  Ще подготвим места за поне 200 човека, каза кметът на Мадара. Ще бъдат определени и търговски площи, на които различни производители и занаятчии могат да изложат продукцията си.

Над 1000 литра бира ще бъдат осигурени за гостите на фестивала, похвалиха се организаторите. Почитателите на крафт бирата също ще имат възможност да дегустират различни марки. Утвърден производител от региона пък ще предлага наденички, печен джолан, както и традиционните кебапчета и кюфтета. Заедно с хората от Мадара полагаме много усилия да направим добър фестивал и се надяваме той да се превърне в традиция, пожела си Неделчо Неделчев.         

Коментари

коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име