Кметът на Смядово Иванка Петрова обяви, че всички тестове на общинските служители са отрицателни

Уж заразеният шофьор на община Смядово даде отрицателен резултат за Covid 19 при повторен тест. Това съобщи кметът на Смядово Иванка Петрова във Фейсбук, като допълни, че всички тестове на работещите в администрацията също са отрицателни.

Припомняме, че в понеделник шофьорът на Петрова даде положителен резултат за коронавирус. Човекът нямал никакви симптоми, но трябвало да влезе на операция в болница и затова му направили тест за Covid 19, който изненадващо се оказал положителен.

Заради положителна проба на шофьора си, кметът на Смядово изследва служебно всички общински служители, както и структурите, които са имали пряк контакт с администрацията. На второ изследване беше пратен и шофьорът на кмета. До излизането на резултатите цялата община беше изпратена в домашна изолация. Днес всички тестове се оказаха отрицателни, включително вторият тест на шофьора. Случва се тестовете да дадат фалшиви резултати, коментираха по този повод медици.

„Понякога съдбата ти поднася изненада… Понякога съдбата проверява истинските ти приятели и врагове“, написа днес във фейсбук Иванка Петрова. Реакцията й беше по повод коментари в социалните мрежи.   

Коментари

коментар

1 Коментар

Отзиви

Моля, напишете вашия коментар
Вашето име